• en
  • cs
  • si
  • hr
  • da
  • el
Nyt hus 1-værelses
  • Nyt hus 1-værelses
  • Nyt hus 1-værelses
  • Nyt hus 1-værelse - plan vist
Nyt hus 1-værelses Nyt hus 1-værelses Nyt hus 1-værelse - plan vist
Nyt hus 1-værelses

Nyt hus 1-værelses

252 215 kr.
219 318 kr. 252 215 kr.
Inkl. moms
Antal

Delivery cost calculator

Please provide delivery address details and click 'Check delivery cost' button to check delivery cost to specified address.

* Required fields

Fortryd eller 

Stil et spørgsmål


805 457 Kč Tax Incl.

Den mindste modul i en serie, der skaber en interessant variant for at leve i harmoni med naturen. Kan Du tage et attraktivt udseende, hastigheden af bygge-og rimelige priser. Dette modul er velegnet til boliger enkeltpersoner eller par. Det er velegnet, men også som et sommerhus, lejlighed eller kontor, eller en pensionat i Din have. Det er udformet som 1+kk med et komfortabelt badeværelse og et soveværelse, en stue, som er designet luftige med udsigt over omgivelserne gennem glaserede overflade.

Modulære hjem er diskret designet, så den opfylder alle krav til en effektiv, moderne livsstil. Med kravet om hastighed. Husene er leveret inden for to måneder fra datoen for bestillingen. Hvis det er nødvendigt, kan du hus overførsel til ethvert sted på denne planet, vores hjem, den såkaldte rejser med Dig. Husene er udformet som et træ-bygning med meget høj kvalitet facade paneler fra den Sibiriske lærk, i Dit ønskede nuance. Som isolering er brugt mineraluld, som, i kombination med udformningen af huset sikrer året rundt behageligt klima i kabinen med meget lave krav til driften. Om de strukturelle sammensætning af vægge, mere i teknologi-afsnittet. Et nyt hus er forbindelse til alle netværk, som et almindeligt hus. Metoden af varme er designet af elektriske stråler plader i loftet udsigt. Men kan kombineres med varme pejs indsæt. Windows er tredobbelt glas i moderne nuancer af farve. Husene er leveret i den fase med at bevæge sig i med et fuldt funktionelt badeværelse herunder sanitære udstyr. De enkelte moduler er hinanden til at sammenkoble og så skabe en bolig, i henhold til deres smag. Hele huset er placeret på nederste studs, eller en fond, baser, hvilket eliminerer behovet for gennemførelsen af bundpladen, og en kompleks håndtering af byggetilladelser. Denne modulære hus, som vil tilfredsstille alle ejerne af den jord, i trange områder.

Inkluderet i prisen:

Imprægnering
De ydre og indre væg paneler, herunder design af loftet og lukker plader OSB
Opførelsen af tag, herunder tag-og vvs-arbejde og vindueskarme
Vindue og dør paneler af facade
Installation předstěn herunder parobrzdné folie
Eksterne zatplení af bygningen, herunder den udendørs diffuse folie og facade finish
Fordeling af husholdning til vandforsyning og spildevand
Ledninger ledninger
Varme strålevarmepaneler eller konvektorer, skuffe TUV
Vnitnřní záklopy vægge og lofter sádrovláknitými bestyrelser
Opførelsen af tørre gulve
Trapper i multi-etagers bygninger
De endelige justeringer af sdk konstruktion (slibning og puttying)
Væg-og gulvfliser
Slid lag gulve
Maleri
Udsætning af inventar
Vnitnřní døren og dørkarmen, herunder montering
Interne vindueskarme
Installation af stikkontakter og afbrydere

Produkt information

Boligareal m2
19,0
bebygget areal m2
24,0